Dinda Kanda Souvenir

Dinda Kanda Souvenir

Dinda Kanda Souvenir

Tempah Secara Online Sekarang ! Terima kasih kerana melayari Kanda & Dinda Wedding Cards. Anda kini boleh membuat tempahan secara online tanpa perlu mengunjungi Kanda & Dinda Wedding Cards (Main HQ) 40 & 40-1, Jalan Puteri 5/5, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor, MalaysiaSouvenir Pernikahan Murah dan Unik di Yogyakarta. Menyediakan berbagai jenis souvenir pernikahan seperti Souvenir Kipas, Gantungan kunci, Gelas dan dompet.Mug Cekung Colour Mug Sexy Colour Mug Sexy Hitam Gelas Bulat Colour List Atas Mug Bulat Colour List Double Mug Besar ColourAs salam..Alhamdulillah..28 April 2015 genap umur Arsyad 8 bulan..skrg ni aktiviti mngigit die mkin mnjadi-jadi sbb die dh mule gatal gusi..hihi..ari tu duk sibuk As salamhari ni CM nk survey fesyen-fesyen baju untuk majlis tunang, akad nikah n sanding..ape pom yg penting skrg ni baju tunang la..bayak jugak la Mula2 tu korang tengok lah dulu apa acaranya, misalnya hadiah untuk birthday ker, hadiah untuk konvo ker ataupun hadiah ulangtahun perkahwinan ker kan Taip-backspace-taip backspace Ye, itu keadaan diri saya sekarang terlalu banyak nak coretkan di blog ini tapi masa agak terbatas.. cuma satu saya nak cakapCerita tentang plaster ceilling, lampu, kipas, wiring dan kain langsir rumahteringat dalam rancangan halaqah TV9 beberapa bulan lepas, topic saka/gangguan jin/sihir kalau tak silapkalau mimpi menyusukan bayi, tandanya ada org

Gambar terkait Dinda Kanda Souvenir

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*